Senior ondernemer voor de Sportkaart - Sportbedrijf Arnhem

Description

Wat is de Sportkaart?

Wij zijn er om inactiviteit te verslaan!

De Sportkaart is de aanjager van sport binnen bedrijven en onderwijsinstellingen. Met de Sportkaart hebben werknemers en studenten met één sportabonnement toegang tot tientallen activiteiten op meer dan 50 sportlocaties en sportscholen in Gelderland.

We zien dat met dit aanbod méér mensen gaan sporten en dat ze worden uitgedaagd om nieuwe sport- en beweegactiviteiten te ontdekken op verschillende sportlocaties. Met als resultaat: méér actieve en fitte medewerkers en studenten voor een bedrijf of hogeschool.

Ons doel is om een data-gedreven aanjager van sport te zijn en dit product verder binnen Nederland uit te rollen.

Wat houdt de rol in?

De Sportkaart is een startup organisatie. Jij hebt een sleutelrol in de volgende fase waarin we deze startup volwassen laten worden en uitrollen in andere regio’s.

Je rapporteert direct aan de manager van de Startups, een zelfstandige tak van Sportbedrijf Arnhem BV. Jouw bijdrage is key om de onderneming op eigen benen te laten staan door groei te realiseren.

In jouw senior rol ben je de leider op commercieel en operationeel vlak. Je zet de groeistrategie uit en voert deze samen met het team ook uit. In de eerste fase zal je op operationeel vlak ook zelf de handen uit mouwen moeten steken, naast het aansturen van anderen. Je leidt samen met de sales- & accountmanager de salestrajecten, je gaat partnerships aan met sportlocaties, bedrijven en je bouwt aan operationele processen- of bewaakt deze. Wanneer het bedrijf verder groeit kan jouw rol zich op termijn ontwikkelen tot startup/scaleup CEO.

Je team bestaat uit vier directe collega’s: een collega met focus op productontwikkeling (Sportkaart app, platform en business automation), een UX/UI designer, een werkvloercoördinator en een aan jou rapporterende sales- & accountmanager. Daarnaast zijn er meerdere indirecte collega’s verbonden via Sportbedrijf Arnhem BV.

Job requirements

Verantwoordelijkheden:

 • Groei realiseren van de markt, omzet en samenwerkingspartners. Je weet hierbij strategisch om te gaan met je tijd en de beschikbare middelen.
 • De operations op efficiënte wijze draaiende houden met alle Sportkaart locaties en -partners, bedrijven, hogescholen en collega’s.
 • Relaties opbouwen en behouden met bestaande key partners (bedrijven en sportscholen). Een bestaand regionaal netwerk binnen de sport- of corporate wellness tak van de Bedrijfswereld is een pré.
 • Bouw en uitvoer van de sales-, partnership- en marketingstrategie.
 • Leiden, inspireren en bouwen, voor en met je team.
 • Bouwen aan de interne cultuur, het gezamenlijk neerzetten van successen en het bewaken van processen.

Ervaring/Skills:

 • Minimaal 5 jaar (ondernemers) ervaring in een leidende rol waarbij je de nodige stappen hebt doorlopen om een product of dienst uit te bouwen tot een opschalend bedrijf.
 • Je hebt ervaring in- of sterke affiniteit met sport en gezondheid (binnen de zakelijke markt).
 • Je neemt mensen van allerlei niveaus en achtergronden makkelijk mee in een verhaal.
 • Aantoonbare ervaring in bouwen, uitvoeren en managen van een deels ongestructureerd dienst naar gestructureerde groeiende onderneming.
 • Creatief en dynamisch. Je draagt met waardevolle inzichten bij aan het product en bedrijf. Je kunt huidige en toekomstige trends en kansen vertalen naar strategie en operations. Je hebt een data-gedreven hands-on mentaliteit en bezit hiervoor de nodige analytische- en praktische bedrijfservaring.
 • Ervaring binnen de corporate wereld waarbij politieke invloeden spelen is een pré.
 • Je bent in het bezit van een Bachelor of Master.
 • We zoeken iemand met een long-term commitment woonachtig in de regio Arnhem om dit kosten wat het kost te laten slagen

Startdatum? ZSM!